Sector X

SectorX Basvuru Formunu doldurmak için detaylı bilgiye tıklayınız.

YUSUF ENGIN TOSUN

İş hayatında liderlik ve organizasyon becerilerimizi geliştirmek konusunda interaktif bir şekilde ilerleyen online eğitim programımızı gerçekleştirmiş olmaktan gurur duyuyoruz.

DOĞAN GÜNEŞ ÖNDER

Başarıyı geleceğe taşımak, liderlik, etkili performans yönetimi ve daha birçok konuda özel eğitimler veren Doğan Güneş Önder, eşsiz bilgi birikimini 7 Aralık 2020 tarihinde “Profesyonel Yaşamda Yetkin Birey” başlığıyla bizlerle paylaştı.

ALP ERGÜNEY

Hep beraber Zoom platformu üzerinden Avustralya’ya uçtuğumuz sohbet havasındaki online kahve etkinliğimizin 2. konuğu Alp Ergüney oldu.

SectorX Basvuru Formu

SectorX Basvuru Formunu doldurmak için detaylı bilgiye tıklayınız.

Networking Party

İşletme ve Ekonomi Kulübü ile networkünü geliştirmeye var mısın?

Doğan Güneş ÖNDER

Alp ERGÜNEY

Yusuf Engin TOSUN

Turan HANÇERLİ ve Lokman AYVA

İşletme ve Ekonomi Kulübü olarak engelleri tanımayan, engellere rağmen harika işler başaran Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ve İstanbul Milletvekili, Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva ile online dergimiz için röportaj gerçekleştirdik.

Mezunlar Yemegi

Okulumuz mezunları ve kulüp üyeleri gerçekleştirdiğimiz kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi. Mezunlarımız kulüp arkadaşlarımıza eğitim ve iş hayatlarıyla ilgili deneyimlerini aktardılar.